OverGelder

Als Gebieds- en Vastgoedontwikkelaar werken wij vanuit gedrevenheid, creativiteit en betrokkenheid. 

Deze kernwaarden dragen wij uit. Gedreven pakken wij het vastgoedontwikkelingstraject met onze partners op. Vanuit onze creativiteit vinden we in iedere specifieke situatie de juiste oplossingen. De intensieve en persoonlijke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en klanten blijft gedurende het gehele proces voorop staan. 


Vastgoedontwikkeling

OverGelder Vastgoedontwikkeling ontwikkelt nieuwbouwprojecten en transformeert bestaande gebouwen voor eigen rekening en risico en in samenwerkingsverbanden.


Ontwikkelmanagement

OverGelder Ontwikkelmanagement managet voor opdrachtgevers (grondeigenaren, corporaties, beleggers, bouwbedrijven ) gebiedsontwikkelingen, opstalontwikkelingen en transformaties.


 

Patrick Hafkamp

Patrick Hafkamp

Functie: Directeur / Gebieds- en Vastgoedontwikkelaar

Over: Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en jaren ervaring op het gebied van duurzame energie. Na zijn opleiding Bouwkunde (organisatie) aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, heeft hij Bedrijfskunde met volkshuisvesting aan de Hogeschool van Amsterdam en de SOM opleiding voor Makelaar & Taxateur aan Saxion Deventer gestudeerd. Daarna is hij werkzaam geweest voor diverse commerciële projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers in de rollen van conceptontwikkelaar, gebieds- en opstalontwikkelaar, ontwikkelingsmanager en vestigingsdirecteur vastgoed. Zijn ervaringen liggen bij zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn